Pretovarna tehnika

HORMANN Bosna i Hercegovina

Pretovarni mostovi

Hörmann pretovarni mostovi su promišljeno rješenje koje precizno izjednačava razlike između različitih kamiona i visina rampi za utovar. Tako se u jednom horizonlatnom pomaku roba može utovariti ili istovariti iz kamiona.

Robusne čelične konstrukcije s vezno stabilnom platformom bez problema izjednačavaju bočne razlike u visini kamiona. Pouzdana hidraulika s 2 podizna cilindra i jednim cilindrom za teleskopski nastavak za sve situacije ugradnje, jednostavno i sigurno za upravljanje. Naime, svi utovarni mostovi opremeljeni su s automatskim ventilima u podiznim cilindrima koji u svakom trenutku osiguravaju kretanje rampe. To je vrlo važno ako  kamion u slučaju natovarene platforme prerano napusti pretovarno mjesto. Hörmann nudi za svaku pretovarnu situaciju odgovarajuće rješenje za učinkoviti utovar i istovar. Pravilno planiranje logističke opreme najvažniji je segment izgradnje ovakvih objekata. Pravovremeno definiranje utovarnih visina i vrsta vozila koja stižu na pretovarno mjesto, kao i kretanje robe unutar objekta od jednake je važnosti.

Zainteresovani ste za pretovarne mostove?
HORMANN Bosna i Hercegovina

Dock-shelteri

Dizajn osigurava da stvaraju brtvu oko otvora utovarnog pristaništa, održavajući unutrašnju temperaturu i sprečavajući ulazak prašine i krhotina u skladište ili objekat.

Hörmann dock shelteri štite robu za pretovar od vremenskih utjecaja, smanjuju energetske troškove, sprječavaju propuh i uz njega povezana bolovanja djelatnika. U kombinacji s pretovarnim mostovima napadne nadstrešnice i rampe postaju suvišne.

Hörmann dock shelteri s ceradama prilagođavaju se svim veličinama teretnih vozila i stoga su svugdje primjenjivi. Kvalitetne gornje i bočne cerade montirane su na pocinčan i čvrst okvir te tako čine stabilnu, fleksibilnu i na trganje otpornu konstrukciju. Cerade i dijelovi okvira izrađuju se kao pojedinačni elementi koji se jednostavno postavljaju pomoću navoja. Stoga je i zamjena jednostavna i povoljna. Opsežnu ponudu zaokružuju dock shelteri na napuhavanje kao i dock shelteri sa zračnim jastucima za specijalnu namjenu.

HORMANN Bosna i Hercegovina

Vezna komora

Hörmann vezne komore su uvijek dobra odluka, ako hale nisu opremljene s unutarnjim rampama ili nemaju mogućost dosegnuti ispod rampe.

Vezne komore postavljaju se ispred hala. To znači: Hala je potpuno iskoristiva do vanjskih zidova.  Kompletna vezna komora sastoji se od podesta s pretovarnim mostom, zidom i oplatom stropa te pretovarnim otvorom s brtvom. U spoju s toplinski izoliranim Hörmann industrijskim vratima preporučujemo Vam vezne komore posebno namijenjene temperaturno osjetljivoj robi.
Pri tome možete kamionima pristupiti pod pod kutem 90° ili bočno u oštrom kutu. Vezne komore isporučujemo kao pojedinačna tijela ili u seriji. Pretovarna mjesta igraju veliku ulogu na učinak fasade na industrijskim nekretninama. Time štedite veliki energijski potencijal – infromacije o amortizaciji i naknadnom opremanju pronaći ćete na Hörmann kompasu za štednu energiju.

Dobri razlozi za Hörmann industrijska sekcijska vrata

Robusni pretovarni most
Energetski učinkovita vezna komora
Fleksibilne brtve za vrata
Kompatibilni sustavi upravljanja
Pretovarna tehnika
Pretovarna tehnika
Pretovarna tehnika

Pretovarna tehnika kroz fotografije

Kupuj kvalitetno! Kupuj sigurno!
Kupuj HORMANN!
Pretovarna tehnika
Pretovarna tehnika
Pretovarna tehnika
Kraševo 75, 74266 Tešanjka.
032 699 540