O nama

O nama

HÖRMANN – Bosna i Hercegovina

Grupacija Hörmann sa svojim vratima i motorima je vodeća na Evropskom tržištu. Ovakav uspijeh se postigao dugogodišnjim radom, konstantnim rastom jednog familijarnog pogona sa fokusom na inovacije, kvalitet i blizinu kupcima. Grupacija Hörmann je kompanija u ekspanziji sa internacionalnom orijentacijom. U visoko specijalizovanim tvornicama u Evropi, Sjevernoj Americi i Aziji se proizvode vrata i motori. Sa više od 6.000 uposlenika se u 100% familijarnom vlasništvu ostvaruje godišnji promet od 1 milijarde Eura. Jedna mreža sa više od 50 vlastitih sjedišta i mnogobrojnim zastupnicima u preko 30 zemalja garantuju kratak put kupca do naših proizvoda. Jedna od tih 30 zemalja je i Bosna i Hercegovina u kojoj nas već 15 godina kompanija FESTA d.o.o. uspješno zastupa. 

100%

Garancija kvaliteta

100%

Siguran
izbor

100%

Zadovoljstvo klijenata

FESTA d.o.o. je u 100% familijarnom vlasništvu i trenutno broji više od 60 uposlenika koji su prošli profesionalnu edukaciju kako bi Vama pružili vrhunsku uslugu. Izložbeni salon zajedno sa skladištem se nalazi na zemljištu površine 17.000 m2 uz regionalni put Doboj – Jelah – Teslić s kojeg se vrši distribucija po cijeloj BiH. Na dan otvorenja firma Festa d.o.o. je dobila zlatnu Plaketu za najljepši i najveći izložbeni salon u jugo-istočnoj Evropi.Na skladištu, koje je najveće u jugoistočnoj Evropi uvijek imamo preko 800 vrata kako bi Vama smanjili period čekanja.

Imate li pitanje za nas? Odgovorit ćemo Vam u što kraćem vremenu
Hormann

Nudimo usluge s pomoću kojih dom iz snova možeš pretvoriti u stvarnost

Svojim asortimanom proizvoda prisutni smo svuda u Evropi. Naši proizvodi su u skladu sa evropskim standardima kao i nacionalnim zahtjevima.

Garažna vrata

Ulazna vrata

Sobna vrata

Industrijska vrata

Prozori

Motori

Hormann

Naši proizvodi se proizvode u najmodernijim tvornicama i zadovoljavaju najveće standarde kvaliteta.

Danas je Hörmann grupacija broj 1 u Evropi za kapije i vrata. U 40 specijalizovanih pogona u Evropi, Sjevernoj Americi i Aziji, više od 6.000 zaposlenih razvija i proizvodi visokokvalitetne kapije, vrata, okvire, pogone, kontrolu pristupa i sisteme skladišnog prostora za privatnu i komercijalnu upotrebu.

1 +
Zaposlenih širom svijeta
1 +
Godina postojanja
1 +
Prodajnih lokacija
1 +
Zemalja
Testimonial

Šta drugi kažu o nama?

Mi spajamo najnovije tehnologije i posljednje trendove u dizajnu, da bi osigurali prozore, vrata, staklene stijene i domišljata rješenja za Vas i Vaš dom.
Kraševo 75, 74266 Tešanjka.
032 699 540