Garažna bočna vrata

HORMANN Bosna i Hercegovina

Garažna bočna vrata

Vrata napravljena tako da se estetski slažu s tim drugim vrstama vrata, što je važno u slučaju da se objekt koji koristi ova vrata sastoji od različitih vrsta vrata ili da postoji poseban dizajn koji se želi postići.

Bočna vrata su uvijek praktična kako biste iz garaže na brzinu uzeli stvari bez da otvarate kompletna vrata. Ili kada je drugo vozilo parkirano pred samim dvorišnim vratima i tako ograničava pristup garažnim vratima.

Za svaki motiv vrata Hörmann nudi odgovarajuća bočna vrata. Na taj način dvorišna i garažna vrata tvore jednu lijepu cjelinu.

Hörmann, kao renomirani proizvođač garažnih vrata, nudi različita rješenja za bočna vrata koja se mogu savršeno uklopiti s vrstom garažnih vrata koja već imate. Bez obzira jeste li vlasnik rolo, sekcijskih, ili bilo kojeg drugog tipa garažnih vrata, Hörmann ima prilagođena bočna vrata koja će se harmonično uklopiti u cjelokupni izgled vaše garaže. Estetski sklad između dvorišnih i garažnih vrata važan je faktor koji doprinosi ukupnom izgledu vaše kuće, a Hörmann je uspio postići tu ravnotežu s njihovim pažljivo dizajniranim bočnim vratima.

Garažna bočna vrata
Garažna bočna vrata
Garažna bočna vrata

Gražna bočna vrata kroz fotografije

Kupuj kvalitetno! Kupuj sigurno!
Kupuj HORMANN!
Garažna bočna vrata
Garažna bočna vrata
Garažna bočna vrata
Kraševo 75, 74266 Tešanjka.
032 699 540