Kućni program

HORMANN Bosna i Hercegovina

Vrata i dovratnici za izgradnju objekta

Destljećima je Hörmann kontinuirano razvijao svoj program za vrata sve do današnje kompletne ponude. Osim svoje široke palete različitih varijanti za gradnju objekta, Hörmann nudi individualna rješenja za pojedinačne slučajeve. U specijaliziranim tvornicama razvijamo i proizvodimo elemente koje odlikuje kvaliteta, pouzdanost i dugotrajnost.
Mi smo prisutni u glavnim internacionalnim gospodarstvenim regijama i snažan smo partner koji je orijentiran budućnosti u području izgradnje objekata i inudstrije. Osim svoje široke palete različitih varijanti za gradnju objekta, Hörmann nudi individualna rješenja za pojedinačne slučajeve. U specijaliziranim tvornicama razvijamo i proizvodimo elemente koje odlikuje kvaliteta, pouzdanost i dugotrajnost.
Mi smo prisutni u glavnim internacionalnim gospodarstvenim regijama i snažan smo partner koji je orijentiran budućnosti u području izgradnje objekata i inudstrije.

HORMANN Bosna i Hercegovina

Automatska klizna vrata

Ova vrsta vrata je česta u poslovnim objektima, tržnim centrima, aerodromima, bolnicama i drugim javnim mjestima. Automatska klizna vrata su praktična jer se ne moraju ručno otvarati i zatvarati te su stoga prikladna za osobe s invaliditetom i starije osobe.

 Osim praktičnosti, automatska klizna vrata su ujedno i vrlo sigurna jer se opremljuju sigurnosnim senzorima koji reagiraju ako se netko nalazi u blizini pri otvaranju ili zatvaranju i tako sprječavaju ozljede. Još jedna značajka ovih vrata je mogućnost integracije sa sustavima kontrole pristupa, što održava visoku sigurnost objekta. Kompletan program za ulaze bez prepreke. Savršena kombinacija transparentnosti i funkcije. Odgovarajuće rješenje kliznih vrata za svaku situaciju.

Zainteresovani ste za automatska klizna vrata?
HORMANN Bosna i Hercegovina

Funkcijska vrata za izgradnju objekta

Bez obzira radi li se o novogradnji ili modernizaciji tvrtka Hörmann za svaki dio kuće u ponudi ima odgovarajuća vrata.

Robusna unutarnja vrata, sigurna vrata za zatvaranje stanova, potpuno ostakljena uredska vrata ili toplinski izolirana vanjska vrata – raznolikost je naša jača strana.
Zainteresovani ste za funkcijska vrata?
HORMANN Bosna i Hercegovina

Prozori Hormann

Hörmann nudi prozore za unutarnje prostore za različite namjene.

Pri projektiranju uredskog prostora, svjetlost igra veliku ulogu, posebno po pitanju konferencijskih soba. Naime, u tom se slučaju postavljaju drugačiji zahtjevi na svjetlost odnosno vidljivost u prostoriji. Povjerljivi sastanci zahtjevaju diskreciju, prezentacije zahtjevaju zatamnjene prostore, dok kreativne radionice zahtjevaju dobro osvjetljenu površinu konfrerencijskog stola.

Zainteresovani ste za našu ponudu prozora?
HORMANN Bosna i Hercegovina

Dovratnici Hormann

Svojom jednostavnom konstrukcijom od malo komponenata rolo vrata su posebno gospodarski isplativa i jaka. 

Hörmann program čeličnih dovratnika nudi optimalna rješenja za ugradnju u masivne i nosive zidove. Kao dovratnici za vrata, prozore i prolaze sa segmentnim, oblim ili vidljivim lukom ili kao kombinacija s bočnim elementom i nadsvjetlom.

Zainteresovani ste za ponudu naših dovratnika?
HORMANN Bosna i Hercegovina

Vrata za izgradnju stanova

HORMANN Bosna i Hercegovina

Sobna vrata

Kvalitetna sobna vrata mogu biti ključni element u stvaranju kvalitetnog i funkcionalnog doma. Nova generacija sobnih vrata pruža vrhunski dizajn, bez kompromisa po pitanju sigurnosti i kvalitete izrade.

Otkrijte novi način stanovanja: s kvalitetnim sobnim vratima. Naš dom je naše središte življenja, naša zona odmaranja i naša oaza u kojoj se osjećamo dobro. Tome uvelike doprinose naša sobna vrata koja Vašem domu daju posebnu udobnost življenja.

Zainteresovani ste za ponudu sobnih vrata?
HORMANN Bosna i Hercegovina

Funkcijska vrata za izgradnju stanova

Kada birate vrata za sobu, važno je odabrati odgovarajući stil koji se uklapa sa svakim elementom sobe. Osim estetskog izgleda, vrata bi trebala biti funkcionalna, pružajući privatnost i sigurnost.

Kvaliteta od čelika: od ulaza u podrum, radionice ili sobe za hobi, dječju sobu ili sobu za mlade, potkrovlja ili prolaz iz garaže u kuću.

Zainteresovani ste za funkcijska vrata?
HORMANN Bosna i Hercegovina

Garažna bočna vrata

Izgledom usklađena s krilno podiznim Berry vratima, sekcijskim i rolo vratima

Bočna vrata su jedostavno praktična. Kod tvrtke Hörmann možete uz berry vrata, sekcijska vrata ili garažna rolo vrata naručiti i izgledom ujednačena bočna vrata.

Zainteresovani ste za naša garažna bočna vrata?
HORMANN Bosna i Hercegovina

Dobri razlozi za kupnju Hörmann vrata

Njemačka kvaliteta
Njemačka kvaliteta
Pogled u budućnost
Kraševo 75, 74266 Tešanjka.
032 699 540