Mimokretna vrata

HORMANN Bosna i Hercegovina

Mimokretna vrata

Mimokretna vrata su vrata koja se otvaraju u dva smjera, omogućavajući fleksibilnost pri kretanju robe i ljudi. Mogu se koristiti i za kretanje robe, a posebno su korisna za skladišta i proizvodne pogone.

Hörmann Flex mimokretna vrata koncipirana su za uporabu unutar zgrada s normalnim prometovanjem viličarima. Mimokretna vrata isporučuju se kompletno sastavljena za jednostavnu ugradnju. Veličina vrata bi trebala biti dvostruko šira i 500 mm viša od transporta koji se kreće kroz otvor. 


Mimokretna vrata su čvrsta i izdržljiva, te su dizajnirana tako da su otporna na udarce i habanje. Mogu biti napravljena od različitih materijala, uključujući staklo, metal i drvo, ovisno o specifičnim potrebama i estetskim željama korisnika.

Zbog svoje fleksibilnosti, mimokretna vrata su popularan izbor za komercijalne prostore i javne zgrade. Ona su sigurna i praktična, a istovremeno mogu doprinijeti modernom izgledu svakog objekta.

Zainteresovani ste za mimokretna vrata?
HORMANN Bosna i Hercegovina

Trakaste zavjese

Trakasti zastori su jedan od najefikasnijih načina za regulisanje svetlosti u prostorijama. Osim njihove funkcije kontrole svetla, trakasti zastori mogu pomoći u smanjenju gubitka energije u prostorijama.

Hörmann Flex trakaste zavjese povoljan su način zatvaranja velikih otvora u hale. Otporne PVC trake dobro zatvaraju te se otvaraju samo za širinu vozila ili za pretovar. Pri tome se u slučaju većeg prometovanja gubitci topline svode na minimum.

Prvoklasna prozirnost fleksibilnih tralastih zastora poboljšava omjer svjetla i smanjuje troškove struje potrebe za osvjetljavanje prostora. Prikladno za primjenu u proizvodnji namirnica ili lijekova te područjima dubokog hlađenja.

Mimokretna vrata
Mimokretna vrata

Mimokretna vrata kroz fotografije

Kupuj kvalitetno! Kupuj sigurno!
Kupuj HORMANN!
Mimokretna vrata
Mimokretna vrata
Kraševo 75, 74266 Tešanjka.
032 699 540