Motori za garažna vrata

HORMANN Bosna i Hercegovina

Motori za garažna vrata

Motori za garažna vrata su praktično i sigurno rješenje za svaki dom. Uz njihovu pomoć, možete kontrolirati otvaranje i zatvaranje garažnih vrata daljinskim upravljačem, što je izuzetno korisno kod ulaska i izlaska iz garaže u automobilu.

Praktičnost i sigurnost za Vaš dom

S Hörmann motorom za garažna vrata uvijek imate slobodan put, jer brzo, praktično i sigurno daljinskim upravljačem iz automobila možete otvoriti  svoja garažna i dvorišna vrata. Hörmann nudi inovativna rješenja počevši od praktičnog i brzog SupraMatic motora, povoljnog ProMatic motora te ProMatic Akku baterije, motora za garaže bez strujnog priključka.

Certificirani Hörmann bežični BiSecur sustav standardna je oprema svih pogona za garažna vrata. Odlika mu je posebno sigurna bežična veza te je kompatibilan sa svim Hörmann bežičnim prijemnicima i upravljačkim uređajima. Tako s BiSecur ne upravljate samo svojim garažnim vratima već i svojim Hörmann kućnim vratima, dvorišnim vratima i rasvjetom.

HORMANN Bosna i Hercegovina

SupraMatic 4

Daljinskim upravljačem brzo i jednostavno otvorite svoja vrata sa SupraMatic pogonom te izravno s ulice uđite vozilom u garažu. Zahvaljujući standardnom Bluetooth prijemniku svojim vratima možete upravljati i putem Hörmann BlueSecur aplikacije. Tako svoj daljinski za otvaranje vrata uvijek imate pri ruci na pametnom telefonu. SupraMatic pogon za garažna vrata ima energetski učinkovitu LED rasvjetu za ravnomjerno osvjetljenje garaže. Poklopac pogona od plemenitog čelika plemenitog je i ekskluzivnog dizajna. SupraMatic pogon odlikuje izrazito niska potrošnja energije te u stanju pripravnosti troši manje od 1 W. Pogon se opcionalno može umrežiti s vanjskim Smart Home sustavima.

HORMANN Bosna i Hercegovina

ProMatic 4

Svoja garažna vrata otvarate jednostavno i brzo pogonom za garažna vrata ProMatic 4 (trenutno nije dostupan) i daljinskim upravljačem ili bežičnom tipkom. Posebnu udobnost pruža Vam LED rasvjeta kao i položaj prozračivanja pogona, kojim automatski možete ventilirati svoju garažu. ProMatic je izrazito štedljiv i u stanju pripravnosti troši manje od 1 W. Pogon se opcionalno može umrežiti s vanjskim Smart Home sustavima.

Zahvaljujući ProMatic akumulatoru u prednostima automatskog pogona uživate čak i ako garaža nema priključak na struju. Akumulator možete napuniti preko uobičajene mrežne utičnice ili posebno praktično preko opcionalno dostupnog solarnog modula.

HORMANN Bosna i Hercegovina

Usporedba naših proizvoda

HORMANN Bosna i Hercegovina

Dobri razlozi za kupnju Hörmann motora za unutarnja vrata

Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti
Savršeno usklađeno
Jednostavna provjera položaja vrata
Pametno upravljanje putem aplikacije
Sigurno
Pouzdanost
Brzina
Certificirano
Hormann motori
Hormann motori
Hormann motori

Motori za garažna vrata kroz fotografije

Kupuj kvalitetno! Kupuj sigurno!
Kupuj HORMANN!
Hormann motori
Hormann motori
Hormann motori
Kraševo 75, 74266 Tešanjka.
032 699 540