Garažna vrata RollMatic

HORMANN Bosna i Hercegovina

Garažna vrata RollMatic

Rolo vrata i stropna rolo vrata otvaraju se okomito i zahtjevaju vrlo malo prostora u garaži. Ovakvom konstrukcijom pružaju maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje.

Rolo vrata RollMatic imaju puno inovativnih detalja. Od izrazito jednostavne ugradnje do zrelih sigurnosnih patenata ovaj se koncept provlači kao crvena nit kroz sve aspekte proizvoda. Serijski motor postavljen je izvan obloge od osovine te ga je stoga lako održavati. Integrirano lagano pokretanje i lagano zaustavljanje motora jamči mirno kretaje vrata i time čuva vrata. Obzirom na uravnotežene opruge i pouzdanu automatiku iskljčivanja dodatno osiguranje ruba zatvaranja postaje suvišno.

Stropna vrata RollMatic OD štede prostor te su tako  idealna za modernizaciju. Uska konstrukcija stropnih vrata omogućava ugradnju čaki kada je prostor u garaži vrlo oskudan. Obzirom na kompaktnu izvedbu vratima je potreban nadvoj od samo 60 mm. Serijski motor ProMatic može se po izboru postaviti na desnu ili lijevu vodoravnu vodilicu, budući da nije potreban dodatni nagib.

Preporučuje se uporaba mehanizma za namatanje DuraBelt za zaštitu od ogrebotina koje mogu nastati prilikom otvaranja vrata, a zbog prljavštine. Ovakav mehanizam znatno smanjuje opasnost od ogrebotina te nije dostupan samo za sva nova RollMatic i RollMatic T vrata, već se istim mogu opremiti i starija RollMatic vrata. BuraBelt se ne vidi izvana. Više ćete saznati u našem videu.

Zainteresovani ste za garažna vrata RollMatic?
HORMANN Bosna i Hercegovina

Dobri razlozi za Hörmann garažnih vrata RollMatic​

Pouzdano izjednačavanje težine
Sigurno automatsko zaustavljanje
Kompaktna rolo vrata
Prostorno štedna stropna rolo vrata
Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti
Savršeno usklađeno
Prakične informacije o položaju vrata
Izvanredan dizajn
Dodatna zaštita površine
Garažna vrata RollMatic
Garažna vrata RollMatic
Garažna vrata RollMatic

Gražna vrata RollMatic kroz fotografije

Kupuj kvalitetno! Kupuj sigurno!
Kupuj HORMANN!
Garažna vrata RollMatic
Garažna vrata RollMatic
Garažna vrata RollMatic
Kraševo 75, 74266 Tešanjka.
032 699 540