Motori za garažna vrata

HORMANN Bosna i Hercegovina

Motori za garažna vrata

Motori za garažna vrata su praktično i sigurno rješenje za svaki dom. Uz njihovu pomoć, možete kontrolirati otvaranje i zatvaranje garažnih vrata daljinskim upravljačem, što je izuzetno korisno kod ulaska i izlaska iz garaže u automobilu.

Tko rado po nevremenu ili usred noći izlazi iz auta kako bi otvorio garažu. S Hörmann pogonom za garažna vrata uvijek imate „slobodan put”, jer brzo, praktično i sigurno daljinskim upravljačem iz automobila ili putem Bluetootha otvarate svoja garažna vrata. Hörmann Vam nudi inovativne motore počevši od praktičnog i brzog SupraMatic motora, povoljnog ProMatic motora te ProMatic Akku baterije, motora za garaže bez strujnog priključka.

Certificirani Hörmann bežični sustav BiSecur standardna je oprema svih pogona za garažna vrata. Odlika mu je posebno sigurna bežična veza te je kompatibilan sa svim Hörmann bežičnim prijemnicima i upravljačkim uređajima. Tako s BiSecur ne upravljate samo svojim garažnim vratima već i svojim Hörmann kućnim vratima, dvorišnim vratima i rasvjetom.

Zainteresovani ste za motore garažnih vrata? Kontaktirajte nas!
Praktičnost i sigurnost za Vaš dom

Ukoliko svojim garažnim vratima ne želite upravljati samo s daljinskim upravljačem, tipkovnicom sa šifrom ili čitačem prstiju, već želite koristiti i svoj pametni telefon, za to možete koristiti Hörmann BlueSecur aplikaciju. Korisnička površina vodi Vas kroz aplikaciju pa sa Bluetooth-om ne upravljate samo svojim garažnim vratima, već uključujete i isključujete osvjetljenje pogona vrata. Aplikaciju možete besplatno preuzeti u Google Play i u App Store. Odgovarajući prijemnik već je integriran u Hörmann pogon SupraMatic te je opcionalno dostupan za ProMatic 4 pogon (trenutno nije dostupan).

HCP sučelje integrirano u svaki Hörmann pogon omogućava umrežavanje s vanjskim Smart Home sustavima poput Homematic i Delta Dore. Kao dio kućne automatizacije pogonom vrata možete praktično upravljati preko korisničke površine dotičnog Smart Home sustava te se može umrežiti s drugim pametnim komponentama po želji. Tako primjerice možete programirati da se prilikom zatvaranja garažnih vrata u mraku istodobno uključuje vanjska rasvjeta i rasvjeta u hodniku ili da se vrata automatski otvaraju kad se približavate kući. Ako Smart Home sustav dopušta daljinski pristup putem interneta tada svoja garažna vrata možete otvoriti i kada ste na putu, primjerice kako bi poštar ostavio paket ili kako biste provjerili status programiranih uređaja.

HORMANN Bosna i Hercegovina

Dobri razlozi za kupovinu Hörmann motora

Njemačka kvaliteta
Proizvodi više generacija
Pogled u budućnost
Kraševo 75, 74266 Tešanjka.
032 699 540