Garažna sekcijska vrata

HORMANN Bosna i Hercegovina

Garažna sekcijska vrata

Sekcijska se vrata otvaraju okomito i zaustavljaju se ispod stropa, tako da štede prostor. Ovakva konstrukcija maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje.

Garažna sekcijska vrata mogu se ugraditi u svaki otvor garaže i pružaju do 14 cm veću širinu prolaza od krilno podiznih vrata. Ujedno su i optimalno izolirana sa sve četiri strane trajno elestičnom i na vremenske uvjete otpornom brtvom.

Garažna sekcijska vrata testirana su i certificirana u skladu s visokim zahtjevima Europske norme 13241-1. Garažna vrata dostupna su po jednakim cijenama proizvoda u svim većim gradovima putem naše distributerske mreže.

Odličan izbor: S izoliranim garažnim sekcijskim vratima LPU 67 Thermo i LPU 42 ostvarit ćete izvrsnu odnosno jako dobru toplinsku izolaciju. Osim toga vaša će se vrata kretati nečujno uz veću stabilnost konstrukcije.

HORMANN Bosna i Hercegovina

Odaberite odgovarajući tip vrata

Ukoliko izgled Vaše kuće određuje izvedba od drva, tada su za Vas idealan izbor Hörmann sekcijska vrata s ispunom od masivnog drva, tip LTH 42.

LPU 67 Thermo
Vrhunski izolirana garažna sekcijska vrata koja štede energiju i pogodna su za pasivnu gradnju, s izoliranim panelima debljine 67 mm. Idealna su za radionice i grijanje prostore u kojima se boravi.
LPU 42
Najprodavanija garažna sekcijska vrata LPU 42 odlično su izolirana s panelima debljine 42 mm. Prosječna toplinska vrijednost ovih vrata je otprilike kao kod ciglenog zida.
LTH 42
Masivna drvena vrata LTH 42 izvrsna su za drvene kuće ili zgrade s puno drvenih elemenata, s panelima debljine 42 mm, međutim zahtijevaju puno više brige od čelične izvedbe.
HORMANN Bosna i Hercegovina

Boje za sekcijska vrata od čelika

Unutarnja strana garažnih sekcijskih vrata proizvodi se u sivo bijeloj (RAL 9002) boji. Ukoliko će biti okrenute prema suncu tamne boje izoliranih čeličnih vrata treba izbjegavati, jer može doći do savijanja lamela što može oštetiti vrata. Sve boje odnose se na RAL kartu boja. Prikazi boja i površina iz tiskarskih razloga nisu sasvim vjerni. Savjetujte se sa svojim Hörmann partnerom.

Crna - RAL 9005
Nijansa Sive - RAL 7015
Antracit metalik - CH 703
Bazaltno siva - RAL 7012
Kvarc siva - RAL 7039
Sivi aluminij - RAL 9007
Bijeli aluminij* - RAL 9006
Siva - RAL 7040
Kamen siva - RAL 7030
Svijetlo siva - RAL 7035
Antracit siva - RAL 7016
Smeđa boje zemlje - RAL 8028
Bor zelena - RAL 6009
Mahovina zelena - RAL 6005
Boja slonovače - RAL 1015
HORMANN Bosna i Hercegovina

Motivi za sekcijska vrata od čelika

HORMANN Bosna i Hercegovina

Površine sekcijskih vrata od čelika

Duragrain površine sa svojom detaljnom, prirodnom i izvornom bojom površine vrata vjerno imitiraju umjetne ili prirodne materijale. Možete birati između 24 dekora kao primjerice izgled betona, drva hrđe ili prirodnog kamena. Inovativni postupak digitalnog tiska i završni sloj čvrstog zaštitnog laka dodatna su dva sloja na površini garažnih vrata, zaslužna za trajno lijepi izgled vrata koji je otporan na ogrebotine.

Decograin površine s UV otpornim plastičnim slojem folije Vašim sekcijskim vratima daju vjeran, markantan izgled drva odnosno plemenitu eleganciju ostvarenu antracit metalik bojom. Možete odabrati neki od pet prirodnih drvenih dekora ili elegantan metalik dekor.

Svilenkasta Silkgrain površina svojim je plemenitim izgledom vrata prvi izbor moderne arhitekture. Osim toga, 50 % deblji vanjski lim povećava lamelama stabilnost i omogućuje mirniji hod. Ovu površinu možete naručiti u prometno bijeloj boji RAL 9016, u 15 preporučenih boja ili RAL boji po izboru.

Sandgrain je fino strukturirana površina posebno prikladna za moderne kuće i one investitore koji su svjesni odnosa cijene i kvalitete te je dostupna u prometno bijeloj boji (RAL 9016) kao i u 3 preporučene boje.

Woodgrain su povoljne, robusne površine s vjernim uzorkom pile mogu se bez ikakvih problema doraditi malim urezima. Ovu površinu možete naručiti u prometno bijeloj boji RAL 9016, u 15 preporučenih boja ili RAL boji po izboru.

Motivi za sekcijska vrata od masivnog drva

Vrste drva i površine za sekcijska vrata od masivnog drva

Nordijska jela

Nordijska jela je svijetlo drvo s ravnim linijama. Sržni traci, pojedini godovi, krivine i žuto-smeđe „grane“ sasvim su prirodni.

Hemlock

Hemlock bijelo sivo do svijetlo sivo smeđe stablo s načelno ravnim iglicama, koje ima smeđe, trakaste linije i godove.

Četkana površina

Obje vrste drva dostupne su u četkanim varijantama. Na taj način Vaša vrata dobivaju prirodni izgled, poseban šarm tradicijskog ili rustikalnog stila. Površina je dostupna za sva garažne sekcijska LTH i bočna vrata (osim V-kazete).

Lakirane drvene površine za sekcijska vrata od masivnog drva

Bijela boja vapna, lazirana ili pokrivajuća
Bor
Teak
Palisander
Ebanovina
Ahat siva
Zelena
Palisander

Dobri razlozi za Hörmann garažna sekcijska vrata

Moderna vrata za uštedu energije
Učinkovita toplinska izolacija
Optimalna dugotrajna zaštita
Trajno lijepe Duragrain površine
Jednak razmak žlijebića
Jednakomjerna raspodjela panela
Ujednačen izgled dovratnika i vratnog krila
Letvica za izjednačavanje u ravnini površine
Rješenja iz prakse
Zagarantovano više sigurnosti
Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti
Savršeno usklađeno
Jednostavna provjera položaja vrata
Izvanredan dizajn
Ekskluzivni unutarnji izgled vrata
Sekcijska vrata
Sekcijska vrata
Sekcijska vrata

Garažna sekcijska vrata kroz fotografije

Kupuj kvalitetno! Kupuj sigurno!
Kupuj HORMANN!
Sekcijska vrata
Sekcijska vrata
Sekcijska vrata
Kraševo 75, 74266 Tešanjka.
032 699 540