Motori za sobna vrata

HORMANN Bosna i Hercegovina

Motori za sobna vrata

Motori za sobna vrata su savršen dodatak vašem domu ako želite udobnost i lakoću u svakodnevnom životu. Ti motori omogućavaju vam otvaranje i zatvaranje sobnih vrata jednostavnim pritiskom na gumb. To je idealno za osobe smanjene pokretljivosti ili za one koji žele da uštede vrijeme i energiju.

Za udobno stanovanje bez prepreka

S Hörmann motorom za vrata PortaMatic svoja drvena i čelična unutarnja vrata sasvim jednostavno otvarate i zatvarate automatski daljinskim upravljačem ili tipkom.  Osmišljeno prvenstveno za potrebe osoba sa tjelesnim invaliditetom, ova funkcija vrlo brzo prerasla je u standard za one koji žele udobnije stanovanje. Motor za vrata PortaMatic neće Vas oduševiti samo mnogobrojnim funkcijama i mogućnostima podešavanja, već i minimalnom potrošnjom struje. Pritom, PortaMatic motor povoljniji je čak do 25%  od sličnih motora za vrata.

Njemačko društvo za tehniku potrebnu osobama starije životne dobi Gerontotechni (GGT) testiralo je motor PortaMatic, do sada jedini testirani motor za vrata i ocijenjen je kao dobar. Time ispunjava očekivanja generacije 50 plus obzirom na udobnost, kvalitetu i estetiku.

HORMANN Bosna i Hercegovina

Život i rad bez barijera

Stanovanje prilagođeno starosnoj dobi
Udobno življenje
Raditi bez prepreka
Higijensko upravljanje vratima
HORMANN Bosna i Hercegovina

Dobri razlozi za kupnju Hörmann motora za unutarnja vrata

Siguran rad vrata
Inovativni bežični sustav
Jednostavna montaža, jednostavan priključak
Optičke i akustičke praktične funckije
Hormann motori
Hormann motori
Hormann motori

Motori za sobna vrata kroz fotografije

Kupuj kvalitetno! Kupuj sigurno!
Kupuj HORMANN!
Hormann motori
Hormann motori
Hormann motori
Kraševo 75, 74266 Tešanjka.
032 699 540