O poduzeću Hörmann

> Hörmann

 

Tvrtka Hörmann je europski lider u proizvodnji garažnih i industrijskih vrata, tehnologiji pretovarne tehnike, te luksuznih kućnih rješenja. Zajedno sa partnerima u svim većim gradovima nudimo široki asortiman Hörmann proizvoda.U svojoj ponudi osiguravamo za sve proizvode 24-satnu servisnu podršku i održavanje, brzo i efikasno djelovanje svih tehničara i montažera. Dugogodišnje prisustvo na hrvatskom tržištu rezultiralo je da je Hörmann prepoznatljiva tržišna marka i sinonim za vrhunsku kvalitetu, dugotrajnost i sigurnost. Naša prisutnost na globalnom trzištu ukazuje da je tvrtka Hörmann snažan i pouzdan partner za buduće projekte industrijske i javne izgradnje. Smatramo da je ulaganje u razvoj poslovanja, praćenje potreba kupaca put do uspješnog poslovanja i stvaranja kvalitete.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na pruženoj prilici!

> Inovativni proizvodi

Temelj današnje proizvodnje pedesetih je godina prošlog stoljeća postavljen je industrijskom izradom modernih garažnih krilno podiznih vrata, Berry vratima.Sekcijska vrata za garaže, koja štede prostor i otvaraju se okomito prema gore, namijenjena i industrijskim i trgovačkim prostorima, šezdesetih godina bila su proizvod budućnosti.Paleta proizvoda se kontinuirano širila. Osim poznatih klasika, paleta proizvoda danas obuhvaća rolo vrata, harmonika vrata, protupožarna i brzokretna vrata, motore i upravljačke jedinice, kao i sustave za pretovar, protupožarne i dimootporne završetke, kućna i unutarnja vrata i okvire.

 

 

hoermann_de_ueber_uns_innovative_produkte_360x220

> Internacionalni rast

Hörmann grupa vodeći je proizvođač na europskom tržištu vrata. Od osnutka tvrtke 1935. godišnje se proizvede i diljem svijeta distribuira više od 15 milijuna vrata. U 27 specijaliziranih tvornica u Europi, Sjevernoj Americi i Aziji više od 6000 suradnika osmišljava i proizvodi kvalitetna vrata, dovratnike i motore za privatne i industrijske prostore. Glavno sjedište ove svjetski poznate tvrtke je gradić Steinhagen u Njemačkoj. Ova oduvijek obiteljska tvrtka ostvaruje godišnji promet od 1 milijarde eura. Više od 80 pogona u više od 30 zemalja kao i stotina ugovornih zastupnika u još 35 država kupcima diljem svijeta omogućava brz pristup Hörmann proizvodima.

 

 

hoermann_ueber_uns_internationales_wachstum_700x360

 

> Uključenost u socijalna i kulturna događanja

Budući da je tvrtka Hörmann oduvijek socijalno osjetljiva, ona podržava projekte dobrotvornih organizacija i ustanova koje se bave situacijom osoba s hendikepom ili s kroničnim bolestima.Informacije o dosadašnjim i aktualnim projektima koje je Hörmann podržava, možete pronaći na njemačkom i engleskom jeziku na internet stranici www.AmHerzen.de. Povodom 75. godišnjice tvrtke, Hörmann je utemeljio stipendiju za mlade odrasle osobe. Svi suradnici tvrtke mogu predložiti kandidata za stipendiju, u dobi od 18 do 24 godine, iz svoje obitelji, kruga prijatelja ili poznanika. Potrebne informacije pronaći ćete na stranici www.hoermann.com/stipendium

 

hoermann_sozial_48