Katalozi za kućni program

> Garažna vrata i motori
 

Garažna sekcijska vrata

16
PDF preuzimanje

Sekcijska vrata se otvaraju okomito i zaustavljaju tik uz strop. Takvom konstrukcijom omogućuje se maksimalno iskorištavanje prostora u garaži i ispred nje.

 

Garažna rolo vrata RollMatic

17
PDF preuzimanje

Rolo vrata RollMatic otvaraju se okomito i gotovo ne zauzimaju garažni prostor. Svojom konstrukcijom ostavljaju maksimalan prostor u garaži i ispred nje.

 

Krilno podizna Berry vrata

18
PDF preuzimanje

Berry krilno podizna vrata zakreću se prema van prije no što se zaustave ispod stropa Vaše garaže. Slobodu oblikovanja omogućuje više od 20 motiva vrata od čelika i drva.

Motori za garažna i dvorišna vrata

19
PDF preuzimanje

Inovativna tehnika motora za garažna i dvorišna vrata, koja život čini jednostavnijim i sigurnijim. Dan za danom, po suncu i po kiši.

 

BiSecur Gateway aplikacija za pametne telefone

20
PDF preuzimanje

Upravljanje motorima, ulaznim vratima i ostalim Hörmann uređajima nikad nije bilo lakše.

 

> Kućna i sobna vrata

 

Ulazna vrata ThermoPro

21
PDF preuzimanje

Hörmann ThermoPro ulazna vrata od čelika za ulaz u kuću i sporedne ulaze vrlo su sigurna i toplinski izolirana vrata po pristupačnoj cijeni.

 

Vrata za Vašu kuću

22
PDF preuzimanje

Odgovarajuća vrata za sve prostorije u Vašem domu: od ulaza u podrum, radionice ili sobe za hobi, dječju sobu ili sobu za mlade, potkrovlja ili prolaz iz garaže u kuću.

 

Multifunkcionalna čelična vrata

23
PDF preuzimanje

Čelična vrata usklađenog izgleda i s točno onim funkcijama koje su potrebne Vašem objektu: zaštita od požara T30, T60, T90. Zaštita od dima, buke i protuprovalna zaštita.

Namjenska vrata za izgradnju objekta

24
PDF preuzimanje

Raznolik program Hörmann unutarnjih i vanjskih vrata, robusnih unutarnjih vrata, sigurnih vrata za zatvaranje stanova, potpuno ostakljenih uredskih vrata i toplinski izoliranih vanjskih vrata