Katalozi za industrijski program

> Garažna vrata i motori

 

Garažna sekcijska vrata

1
PDF preuzimanje

Sekcijska vrata se otvaraju okomito i zaustavljaju tik uz strop. Takvom konstrukcijom omogućuje se maksimalno iskorištavanje prostora u garaži i ispred nje.

 

Garažna rolo vrata RollMatic

2
PDF preuzimanje

Rolo vrata RollMatic otvaraju se okomito i gotovo ne zauzimaju garažni prostor. Svojom konstrukcijom ostavljaju maksimalan prostor u garaži i ispred nje.

 

Krilno podizna Berry vrata

3
PDF preuzimanje

Berry krilno podizna vrata zakreću se prema van prije no što se zaustave ispod stropa Vaše garaže. Slobodu oblikovanja omogućuje više od 20 motiva vrata od čelika i drva.

 

 

> Kućna i sobna vrata

 

Ulazna vrata ThermoPro

4
PDF preuzimanje

Hörmann ThermoPro ulazna vrata od čelika za ulaz u kuću i sporedne ulaze vrlo su sigurna i toplinski izolirana vrata po pristupačnoj cijeni.

 

Vrata za Vašu kuću

5
PDF preuzimanje

Odgovarajuća vrata za sve prostorije u Vašem domu: od ulaza u podrum, radionice ili sobe za hobi, dječju sobu ili sobu za mlade, potkrovlja ili prolaz iz garaže u kuću.

 

> Protupožarna i dimootporna klizna vrata, višenamjenska vrata

 

Multifunkcionalna čelična vrata

6
PDF preuzimanje

Čelična vrata usklađenog izgleda i s točno onim funkcijama koje su potrebne Vašem objektu: zaštita od požara T30, T60, T90. Zaštita od dima, buke i protuprovalna zaštita.

 

Višenamjenska vrata MZ

7
PDF preuzimanje

 

Namjenska vrata za izgradnju objekta

8
PDF preuzimanje

Raznolik program Hörmann unutarnjih i vanjskih vrata, robusnih unutarnjih vrata, sigurnih vrata za zatvaranje stanova, potpuno ostakljenih uredskih vrata i toplinski izoliranih vanjskih vrata.

 

> Industrijska vrata i pretovarna tehnika

 

Industrijska sekcijska vrata

9
PDF preuzimanje

Okrenuta budućnosti, štede prostor. Program industrijskih sekcijskih vrata Hörmann jedinstvene širine. Odgovarajuća vrata za svaku situaciju.

 

Rolo vrata i rolo rešetke

10
PDF preuzimanje

Hörmann rolo vrata i rolo rešetke od aluminija i čelika zbog svoje su genijalno jednostavne konstrukcije s malo elemenata vrlo snažne i pouzdane u svakodnevnoj uporabi.

 

Brzokretna vrata

11
PDF preuzimanje

Brzokretna vrata za unutarnje i vanjske prostore. Brzokretna vrata optimiziraju protok materijala i vozila te doprinose uštedi energije uz veliku isplativost.

Tehnika pretovara

12
PDF preuzimanje

Hörmann iz vlastite proizvodnje nudi kompletan program savršeno usklađenih sustava pretovarnih mostova, brtvi za vrata i veznih komora.

 

Vrata za skupne garaže ET 500

13
PDF preuzimanje

Hörmann vrata za zajedničke garaže isplativa su, dugotrajna u funkciji i sigurna za prolaz ljudi, a vrlo su tiha čak i pri učestalom korištenju.

Sustavi vrata za skupne garaže

14
PDF preuzimanje

Vrata, motori i upravljačke jedinice za zajedničke garaže – sve od jednog proizvođača. Tvrtka Hörmann vrata i pogone uvijek testira i certificira kao cjelinu.

Krilna vrata

15
PDF preuzimanje

Mimokretna vrata i trakaste zavjese: fleksibilna rješenja za uštedu prostora.